Newsletter pe legale, singurul newsletter pe care chiar îl citesc

Newsletter pe legale de la Avocatoo este singurul newsletter pe care chiar îl citesc. Poate pentru că nu este chiar un newsletter, ci mai degrabă o doză săptămânală de informații utile.

2 Min
Imagine: Unsplash

Astăzi, în time ce îmi configuram modulul care trimite articolele săptămânal pe email abonaților la blog, a venit mail-ul de la Avocatoo cu Newsletter-ul pe legale. Am luat o pauză de la ce făceam ca să-l citesc și m-am gândit imediat să vă zic și vouă despre acesta.

Ce este newsletter pe legale?

Este un newsletter dar nu prea. Când zici newsletter te duce mai mult cu mintea la ceva care te abonezi ca să primești 10% reducere la prima comandă după care nu-l mai deschizi niciodată. Te aștepți să conțină oferte neinteresante de la vreun magazin online.

Acesta nu este deloc așa, ci este de fapt un email săptămânal care aduce la un loc toate știrile interesante din săptămâna anterioară, împreună cu lucruri pe care ar trebui să ști sau care urmează să se întâmple, grupate pe câteva categorii: juridic, interesante, e-commerce, social media, internet & tehnologie și utile.

Uite, așa așa arată newsletter-ul de săptămâna aceasta. Te las pe tine să te convingi dacă îți place ce vezi în acesta.

Îmi aduce aminte de Morning Brew, care este zilnic și pe care am renunțat să îl mai citesc acum ceva mai multă vreme.

Cine-l scrie?

Newsletter-ul este pornit acum doi ani de Ana-Maria Udriște de la Avocatoo. Sunt abonat de mult timp la el și am văzut evoluția în timp. Mă bucur să văd că are succes și se vede că perseverența dă roade.

Au câștigat la webstock premiul pentru cel mai bun newsletter, pe bună dreptate. Te invit și pe tine să îți iei doza de informații săptămânale, grupate frumos pe categorii. Dă-le un subscribe aici.

Ce părere ai de newsletter pe legale? Urmărești și alte substack-uri de genul pe care le recomanzi?

Distribuie articolul
2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *